O nama

Kompanija Mond Line Pro je počela sa radom 2008. godine, a naš moto u proizvodnji i ugradnji PVC i aluminijumske stolarije je od starta bio perfektan kvalitet proizvoda i krajnje poštovanje klijenta znajući da su preporuke od usta do usta najznačajnije.

U proizvodnoj hali površine 300m2 se koriste originalni nemački repromaterijal Veka PVC profile, aluminijumski profili grčkog proizvođača Elvial, okove nemačkog brenda Siegenia Aubi i široke palete stakala. A kako izgledaju finalni proizvodi može se videti u izložbenom prostoru lociranom u Vodovodskoj 66, Žarkovo.

Izlazak na teren, uzimanje mera i konsultacije su sa nama besplatne, kao i montaža nove, demontaža i odnošenje stare stolarije. Pored toga nudimo i broj pogodnosti pri plaćanju, a uz garanciju od 10 godina možete da budete u potpunosti mirni napravljenim izborom.

Najnovije inovacije za vrata i prozore koje maksimizuju učinkovist ovih proizvoda Mond Line Pro nudi u osnovnoj ponudi bez dodatne naplate.

 

1. GARANCIJA

Zato što na našu stolariju dobijate garanciju od 10 godina.

 

2. POVOLJNOSTI PRI PLAĆANJU

Zato što nudimo niz pogodnosti pri plaćanju koje možete pogledati ovde.

 

3. DEMONTAŽA/MONTAŽA

Zato što je prilikom kupovine naše stolarije, montaža nove, demontaža i odnošenje stare stolarije GRATIS.

 

4. UZIMANJE MERA

Zato što nudimo besplatan izlazak na teren, uzimanje mera i konsultacije.

 

5. BRZI ODGOVOR

Zato što se trudimo da Vam najbolju ponudu pošaljemo u što kraćem roku. Uverite se i sami ovde.

 

6. VELIKI IZBOR PROIZVODA

Zato što možete da birate između nekoliko tipova profila, stakala i roletni gde možete da birate od najpovoljnijeg do premium proizvoda.

 

7. PROFILI

Zato što koristimo najkvalitetnije Veka (PVC) i Elvial (aluminijumske) profile.

 

8. ČELIČNO OJAČANJE

Zato što svi naši proizvodi imaju 1.5mm čelično, u štokovima kutijasto ojačanje.

 

9. STAKLO

Zato što ugrađujemo isključivo najkvalitetnije Guardian staklo.

 

10. DEBLJINA ZIDA PROFILA

Zato što svi Veka profili imaju spoljni zid debljine 3mm (većina drugih profila ne prelazi debljinu 2.5mm).

 

11. OKOV

Zato što koristimo samo provereni Siegenia (nemački) okov.

 

12. ODNOS CENA/KVALITET

Zato sto se trudimo da odnos kvalitet-cena bude najbolji mogući.

9 prednosti mond line pro-a:

PVC stolarija Mond - prednosti profila Image Map
1 Profili od 5 i 7 komora

Profili sa kojima radimo imaju pet ili sedam komora i spadaju u A klasu PVC profila sa debljinom spoljašnjeg zida od 3mm. Ovo znači da su stabilnost, zaštita od hladnoće, topline i buke osetno veće u odnosu na profile niže klase.

2 Ojačanja rama

Ojačanja rama kutijastog oblika 1,5 mm debljine unutar profila osigurava postojanost profila i umanjuje mogućnost savijanja.

3 PP profil

PP profil je element koji služi za untrašnjih prozorskih daski i spoljašnjih okapnica koje služe za zaštitu fasade od kiše i vlage.

4 LOW-E staklo sa argonskim punjenjem

LOW-E staklo sa argonskim punjenjem je nisko emisiono staklo sa dva ili tri panela između kojih se nalazi argon, gas koji je slabiji toplotni provodnik od vazduha, što poboljšava ukupni termalnu izolaciju.

5 Polusigurnosni okov

Polusigurnosni okov je element koji se ugradjuje na okov i pruža zaštitu od nasilnog ulaska sa spoljne strane i povećava bezbednost objekta.

6 DSG zabravljivanje

DSG zabravljivanje omogućava da se prozorno krilo koje nema standardnu ručicu otvori mnogo lakše i jednostavnije. Otvaranje pomoćnih krila regularnih prozora se vrši preko ručica ugrađenih na bočnoj strani mehanizma prozora, na vrhu i dnu okova, što otežava otvaranje naročito kod visoko pozicioniranih prozora. Sa DSG zabravljivanjem pomoćno krilo se otvara jednim potezom!

7 Mikro provetravanje

Mikro provetravanje sa prihvatnikom omogućava luftiranje vazduha kroz izuzetno mali ventilacioni otvor u nagibnom položaju, što je idealno u slučaju dugog odsustva iz objekta poput odlaska na odmor. Mikro provetravanje sa prihvatnikom obezbeđuje daleko veću sigurnost objekta u odnosu na provetravanje otvaranjem na kip.

8 SECUSTIC ručica

SECUSTIC ručica ima patentirani uređaj za blokiranje, koji obezbeđuje maksimalnu zaštitu objekta. Ona pomaže da se spreči pomeranje okova na prozoru sa spoljašnje strane i pruža odličnu zaštitu od provala. Patent omogućava normalnu upotrebu prozorske ručice sa unutrašnje strane, ali blokira ručicu ako neko pokuša da je obrne sa spoljašnje strane ili ako pokuša preko okova sa spoljašne strane da nasilno otvori prozor.

9 Herco ručica

Herco ručica sa šnaperom za pritvaranje balkonskih vrata omogućava da konačno u potpunosti zatvorite vrata sa spoljne strane što će vam mnogo značiti tokom letnjih dana kada boravite na terasi, ali ne želite da topao vazduh ulazi u kuću kroz odškrinuta vrata. Ne postoji rizik da ostanete zatvoreni napolju jer se vrata otvaraju laganim potezom.

Navedene stavke Mond Line Pro nudi u svojoj osnovnoj ponudi i za njih nije potrebna dodatna doplata.

© 2016 PVC stolarija Mondline. Sva prava zadržana.