Kontakt

PVC Prozori

PVC Prozori

1


alu-12

1


alu-12

1


alu-12

1


alu-12

1


alu-12

1


alu-12

1


alu-12

1


alu-12

1


alu-12

1


alu-12

1


alu-12

1


alu-12

1


alu-12

1


alu-12

1


alu-12

1


alu-12

1


alu-12

1


alu-12

1


alu-12

1


alu-12

1


alu-12


Kakav god da vam je pogled sa prozora u stanu, prozori su svakako jedan od najbitnijih elemenata
svakog doma. Ram prozora igra odlučujuću ulogu u protoku energije i u isplativosti termalne izolacije.
PVC prozori imaju vrhunske rezultate u poređenju sa aluminijumskim i drvenim prozorima kada je u pitanju smanjivanje troškova hlađenja i grejanja.

Pvc pruža najbolju izolaciju

Pritom prozori od PVC-a pružaju i sjajnu zvučnu izolaciju, svaki korisnik koji sa drvene stolarije pređe na PVC će primetiti osetnu razliku kada je u pitanju zaustavljanja spoljne buke. Ugradnja PVC prozora je ulaganje u vašu privatnu oazu mira i tišine, nešto što je potrebno svakom čoveku, a neophodno svima koji žive u bučnim ulicama gde se nalaze kafići, klubovi, škole, fabrike ili kada su u pitanju prometne saobraćajnice.

Naravno, prošlo je vreme kada su prozori postojali samo da bi obezbedili dovoljno svetlosti u prostoriji, pružili izolaciju i omogućili adekvatno provetravanje vazduha. U savremenoj arhitekturi oni su mnogo više od toga.

Veka profili

Prilagodljivi PVC profili VEKA profili za prozore i proizvode se u različitim oblicima i veličinama, u skladu sa veoma raznovrsnim zahtevima korisnika, tako da je praktično moguće napraviti svaki oblik prozora: pravougaoni, trouglast, lučni ili ovalan. Ovo je je posebno važno kada se renoviraju stare zgrade ili kuće i kada je važno da fasada ostane vizuelno nepromenjena, te se otvor na kojem se nalazio drveni profil može popuniti korisnijim, modernijim PVC prozorom bez dodatnog rušenja zidova.

Način ugradnje i sama priroda i postojanost ovog materijala osigurava da u blizini prozora više neće biti blage promaje koja se oseća kada su drveni ili stari metalni prozorski profili zatvoreni.

PVC prozori u boji


Najčešće kritike na račun PVC prozora jesu da ovakav tip prozora ne odgovara starim građevinama i da zbog bele, fabričke boje kuće izgledaju nakaradno ili sterilno, ali to su reči nedovoljno informisanih ljudi jer se PVC prozori mogu napraviti u preko 50 boja. PVC prozori se mogu izraditi u brojnim dezenima, kao i u teksturama drveta i aluminijuma, što može zadovoljiti ukus i onih najprobirljivijih. Boje VEKA stolarije su veoma postojane i otporne na razne vremenske uticaje, ne blede, a ne mogu ih narušiti ni smog, ni vlaga, ni jako sunce, ni uporna kiša.

Rešenje koje traje

Pored toga što garantuju postojanost i to da ćete za nekolika godina imati isti proizvod za koji ste izdvojili novac, nećete morati da posvetite pažnju, ali i dodatne prihode za održavanje prozora napravaljenih od PVC-a. Za razliku od drvenih prozora kojima se mora posvetiti ozbiljna pažnja, lakirati ih i šmirglati sa vremena na vreme, PVC prozore je dovoljno prebrisati običnom krpom.

PVC prozori su zdravi, trajni, pouzdani i predstavljaju najbolji odnos kvaliteta i cene na svetskom kao i na našem tržištu. Drveni i aluminijumski prozori su značajno skuplji, a pritom uz prve dolaze i navedene komplikacije i obaveze.

Pored toga, PVC prozori su i lideri sa stanovišta ekologije, jer ih je moguće reciklirati, a pritom se korišćenjem PVC prozora štede šume, pluća naše planete.

Prozori napravljeni od Polivinil hlorida (PVC-a) su postali dominatni kako na domaćem, tako i na svetskom tržištu, uverite se i sami zašto je tako.

U našoj ponudi se nalaze sledeći prozori:

  • Jednokrilni
  • Dvokrilni
  • Trokrilni
  • Četvorokrilni
  • Fiksni elementi

Imate pitanje za nas?

Kontaktirajte stučnjaka za PVC

Ili nas pozovite

011/288-7460© 2016 PVC stolarija Mondline. Sva prava zadržana.